Xtreme Cargo AB         Strömsholmsbilen

 

Cargo Volume

Cargo Volume kombinerar hög lastvikt 1350kg med låg lasthöjd och stor volym i skåpet

För dig som transporterar mycket och är detta det perfekta valet. Cargo Volume ger hela 1350kg i max lastvikt inkl förare och full tank. Den har även den förnäma fördelen med att ha låg lasttröskel jämfört med vanliga rambyggda fordon. Stort lastutrymme med en volym av hela 16m2 (L=3596mm, B=1980mm, H=2230mm). Bilens yttermått är 2100mm x 6100mm. Förarhytten är gjord för 3 personer där passagerarryggstödet är delat och nedfällbart (skrivbordsyta/fikabord).

Driftsekonomin har stor betydelse vilket vi har haft i fokus när vi konstruerade denna bil. Att inte bygga på rambil betyder att fordonet inte blir lika högt och därmed får lägre vindmotstånd.

Dessutom har den låga tjänstevikten fördelen att av att bilen har högre lastvikt men även att fordonet ej tyngs av kilon i onödan. Det betyder mer kan fraktas som ger betalning och färre droppar diesel som behöver tankas. 

Följande ingår i standardutrustningen:

Stark och snål motor på 135hk / 350Nm dubbelturbo (2015). Tillval finns 165hk med 360Nm dubbelturbo eller Automat/Quickshift levereras med 150hk.16 tums Aluminiumfälgar, Nordic Paket (Större batteri, generator och dieselvärmare till motor), Very Cold Climate anpassning med isolerad torpedvägg och alla vätskor för kallt klimat. Större värmepaket. Dubbelt passagerarsäte med nedfällbar rygg, Elytterspegel värmda med lång arm, Förarstol med armstöd + värme, ACinkl. kylt handskfack, Pollenfilter, ABS Låsningsfria bromsar, Sidopositionsljus, Varningsindikation bromsbelägg, Växelväljarindikator, Takbelysning, 2st 12V-uttag i instr.bräda, Ställbar ratt, 3-punktsbälte med bältessträckare, Krockkudde förarsida, Elfönsterhissar,Stänkskydd fram/bak, Radio/MP3/AUXUSB/Bluetooth, Automatisk låsning och Centrallås dörrar förarhytt,

Garantier:2 år Nybilsgaranti med obegränsad körsträcka. 6 år rostskyddsgaranti, Renault assistans 3 år

Hör av er till oss för mer info.

Cargo 2015 Strömsholm

Cargo 2015 bak

Cargo 2015 öppen

Cargo 2015 öppen bak

Cargo Vänster Bak

 

Cargo Volume Höger Bak

 

.