Xtreme Cargo AB         Strömsholmsbilen

 

Forzab (tidigare Boj)

Två modeller. Samma grundtanke. Samma kvalitet

Tillverkas i Sverige för Nordiska förhållanden helt efter dina önskemål.

Forzab eller som det tidigare hette Boj är svensktillverkat med ett otroligt gedigna produkter. Från och med 2017 påbörjar vi samarbetet med Forzab och hjälper främst kunder i Svealand.

Classic med sin karaktäristiska runda nos är den exklusivare (vi brukar beteckna den som hästtransporternas Rolls-Royce) den byggs helt i aluminium med totalvikt på upp till 2600 kg. 

Classic finns dessutom som XL och med totalvikt upp till 3500 kg. Classic lackeras i valfri kulör)

Den för 2017 nya Futuro är en vidareutveckling av de populära Bravo och Cavallo och har nu väggar av väder- beständig och stryktålig aluminiumförstärkt sandwich-plast och erbjuder lastvikt på 1785 kg vid en totalvikt på 2600 kg. Tjänstevikten är extremt låg 805 kg

 

Bild ovan: Till vänster nya Futuro 2017 och till höger det nästan outslitliga Classic i Aluminium.

                           

Forzab är marknadens enda trailer med innerbakdörrar som standard. Det är en säkerhetslösning som introducerades redan 1996 och som blivit ett signum för Boj/Forzab trailers. Förutom en avstressa säker lastning ger det även ett personskydd mot bakut-spark vid lastning.

Den utifrån fällbara säkerhetsbommen är en originaluppfinning som introducerades redan 1972 i Boj trailers, liksom den lätt uppfällbara fjädrade aluminium bakrampen.

Alla beslag, luckor och lås tåler ett nordiskt klimat. Regn, frost, stänkande frusen slask från dragbilen - inget får påverka funktionen.

Vagnarna kan spolas rena med högtryck - utvändigt såväl som invändigt. Bra innerbelysning, ytterbelysning och el som

Det urin- och saltvattensbeständiga golvet är i princip outslitligt. 5 mm massivt aluminiumgolv 15 års garanti. Ytan beläggs med halksäkert gummi som enkelt kan punktrepareras av ägaren.

Läs mer specifik info under respektive flik för modellerna Futuro och Classic.